JoLhEi te Berlaar-Heikant al jaren uw specialiste

 

Als dochter van mijn mama-kapster was het een kinderdroom om in haar voetsporen te treden. Aan het SIMA te Aarschot studeerde ik af in de zomer van 2007 als 18-jarige kapster.

Per direct volgde ik nadien een opleiding erkende schoonheidsspecialiste te Antwerpen. Ter aanvulling op dit alles heb ik te Lier een opleiding gevolgd als nagelstyliste dit was in 2005. Ervaring kon ik opdoen in het kapsalon van mijn mama en na mijn schoolperiode heb ik mogen werken in 2 gerenommeerde kapsalons.

Verder deed ik er nog specifieke opleidingen zowel in binnenland als in buitenland. Laatst volgde ik nog een Barbier-opleiding en natuurlijk volgen wij de laatste nieuwe snit en kleurtechnieken op de voet. Ook qua haarverlengingen hebben wij verschillende opleidingen gedaan.  

Voor ons Beauty-gedeelte werden er ook natuurlijk nog opleiding gevolgd zoals Wimpers One by One , pedicure , Nail-Art en ik heb mezelf ook extra gaan ‘fine tunen’ in Parijs en dit bij de internationaal befaamde Jean-Pierre Fleurimon. In deze privéschool kwamen alle laatste professionele make-up technieken aan bod , aangepast aan elke vrouw haar eigen persoonlijkheid. Accentueer uw pluspunten en laat ons dus je make-up en kapsel creëren voor al uw feestelijkheden!

 

Om u nog beter te verzorgen, trad Annelies (specialisatie: extensions & color)  en Tine (Beauty – nails – medische pedicure) in dienst. Wij hebben ook 2 collega’s die in ons salon Permanente Make-up en Laserontharing aanbieden.

Passie, streven naar natuurlijke schoonheid, fascinatie door het “beauty” gebeuren, ambitie,… dit alles vinden we terug bij Hair & Beauty JoLhEi.

Dankzij ons teamwork kunnen we u nu nog sneller van dienst zijn!

Hair & Beauty JoLhEi geeft je  straks de “look” waarvan je altijd gedroomd hebt!

Voor dit alles kan je dus terecht op slechts één adres…
Laat u gewoon van kop tot teen verwennen!

Voor al uw feestelijkheden … Kerstmis, Nieuwjaar, trouw, communie, verjaardag … Hair & Beauty JoLhEi
Het gaat om haar… als het gaat om je haar! Trendy (opsteek)kapsels, nagels & make-up Fashion juwelen.

Schoonheid is immers nog mooier als je het kan delen met vrienden/vriendinnen! Een salon voor Haar & Hem, voor Jong & Oud! Een plek waar iedereen welkom & belangrijk is!

Kwaliteitsbehandelingen tegen betaalbare prijzen!

De Hair & Beauty formule vindt u bij ons…

41373092e0-beauty-1

Klant worden

Wenst u klant te worden?

©2016 JoLhEi