Hair & Beauty
Hair Beauty Permanente Make-up

JoLhEi Hair & Beauty

Nails, handverzorging & voetverzorging

Laat Jouw Handen en Voeten Stralen

Ontdek onze uitgebreide diensten voor handverzorging en voetverzorging bij Hair & Beauty JoLhEi en laat jouw handen en voeten stralen met de perfecte verzorging.

Handverzorging: Mooie Handen als Je Visitekaartje

Mooie handen zijn een visitekaartje en we helpen je graag bij het kiezen van de juiste behandeling. Onze manicure-diensten omvatten het verzorgen en in model brengen van jouw natuurlijke nagels, waarbij nagelriemen worden verzorgd en velletjes worden weggeknipt. Kies voor de standaard manicure met een afsluitende nagelriemolie en handcrème, of ga voor de luxe manicure met extra verwennerij in de vorm van peeling en een handmasker. Voor wie de middenweg tussen nagellak en gelnagels wil bewandelen, is er Gelish of Rubberbase, dat dun, flexibel en sterk is en een houdbaarheid van 2-3 weken heeft. Wil je de meest bekende trendsetter proberen? Ga dan voor gelnagels met een ongeëvenaarde stevigheid en een houdbaarheid van 3-4 weken, verkrijgbaar in verschillende tinten en met of zonder nail art.

Voetverzorging: Cosmetisch, Medisch of Luxe

Voor een perfecte voetverzorging bieden we verschillende opties. Onze cosmetische voetverzorging omvat het verzorgen van teennagels, knippen, vijlen, nagelriemen verzorgen en het raspen van eelt zonder gebruik van een eeltmes. Afsluitend met nagelriemolie en voetcrème voor een verzorgde uitstraling. Bij medische pedicure voeren we ook het verwijderen van eelt met een mesje uit en behandelen we likdoorns of ingegroeide nagels. Wil je een extra verwennerij voor jouw voeten? Kies dan voor de luxe pedicure, waarbij je kunt genieten van een peeling en een masker. Voor een langdurige glans kun je zelfs kiezen voor Gelish op de teennagels, met een houdbaarheid van 5-6 weken. Bij Hair & Beauty JoLhEi staat jouw comfort en tevredenheid voorop, en we zorgen ervoor dat jouw handen en voeten er altijd prachtig uitzien.

Laat Ons Jou Verwennen!

Ervaar Jouw Stralende Schoonheid bij Hair & Beauty JoLhEi!

Jouw tevredenheid is ons doel, ervaar kwaliteitsbehandelingen tegen betaalbare prijzen en voel je als herboren. Ontdek nu jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid bij Hair & Beauty JoLhEi!

Afspraak boeken Contact opnemen

Bezoek ons salon in
Heikant-Berlaar