Hair & Beauty
Hair Beauty Permanente Make-up

JoLhEi Hair & Beauty

Lippen

Optisch Vollere Lippen met Lippigmentatie

Creëer het effect van lippenstift en toon jouw lippen optisch voller met onze Lippigmentatie-dienst bij Hair & Beauty JoLhEi.

Een Frisse Uitstraling met Lippigmentatie

Onze lippen spelen een belangrijke rol in ons leven, ze bepalen de uitdrukking van het gezicht en worden gebruikt om te spreken, eten en zoenen. Het is dan ook begrijpelijk dat we onze lippen willen koesteren en zo mooi mogelijk maken. Met lippigmentatie kunnen we jou elke dag weer een frisse uitstraling geven, alsof je net lippenstift hebt aangebracht. Lippigmentatie is een vorm van semipermanente make-up die toegepast wordt met een machinale naald. We bespreken uitvoerig de gewenste kleur en vorm met jou, zodat het resultaat perfect bij jou past.

Het Genezingsproces en Nazorg

Na de lippigmentatiebehandeling kunnen de lippen lichtjes gezwollen en fel van kleur zijn. Geen zorgen, deze kleur zal nog tot 70% afnemen tijdens het genezingsproces. Het is van groot belang om tijdens het genezingsproces de lippen meerdere keren per dag in te smeren met de crème die je van ons krijgt. Enkele dagen na de behandeling kunnen er lichte korstjes en vervelling optreden, maar dit is volkomen normaal bij deze behandeling. Na het genezingsproces worden de lippen nog eenmaal bijgewerkt om het gewenste resultaat te bereiken. De levensduur van lippigmentatie varieert van 2-4 jaar, afhankelijk van persoon tot persoon. Kies voor onze Lippigmentatie-dienst en geniet langdurig van prachtige en volle lippen.

Veel gestelde vragen

Na de eerste sessie vervaagt er tot 70% van de kleur. Na de bijwerking is dat maar 30%, waardoor het eindresultaat pas zichtbaar is na het bijwerken. Bijwerken is dus noodzakelijk en verlengt de houdbaarheid van de behandeling. Zonder het bijwerken zal er maximaal tot drie maanden resultaat zichtbaar zijn, na een bijwerking zal dit 2-4 jaar zijn afhankelijk van persoon tot persoon.
Dag 1-3: zeer donker. Dag 4-10: korsten en vervelling (geen kleur onder de korsten). Dag 11-28: géén kleur/vorm te zien. Dag 29-35: licht kleur te zien. Dag 36-50: kleur en vorm beter zichtbaar. Na de eerste sessie 30% zichtbaar resultaat. Na bijwerken 70% zichtbaar resultaat.

Vooraf geen koffie drinken.
Na de behandeling niet warm drinken. Minstens tot 1 week na de behandeling veelvuldig crème smeren die je krijgt van ons!
De eerste 72 uur na de behandeling: Géén watercontact Niet aan de lippen komen bij vervelling.
Eerste 10 dagen géén make up op de lippen zelf (rondom kan wel).
Fillers mogen pas 14 dagen na de behandeling toegepast worden.
Behandeling niet onder invloed van alcohol of drugs laten toepassen.
Een week lang niet zwemmen of naar de sauna.
Drie dagen na de behandeling niet sporten.

De lippen zullen de eerste paar dagen er zeer donker uitzien en na twee dagen beginnen ze te vervellen, waardoor er vlekken/ongelijkheden ontstaan. Dit is een normaal proces van genezing en dus geen reden voor paniek. Het mooie resultaat is pas na twee weken zichtbaar. Pas na de bijwerking is het gewenste eindresultaat zichtbaar.
Nee, lippigmentatie kan niet toegepast worden bij: Zwangere dames, hepatitispatiënten, diabetespatiënten, personen die hart- en vaatziekten hebben en personen die al een zeer lange tijd bloedverdunners innemen. Bij gebruik van Roaccutane mag er geen permanente make-up worden toegepast tot het einde van de kuur.
Je mag zelf kiezen welke kleur/vorm je wilt. Dit wordt op voorhand bepaald samen met de specialiste.

Laat Ons Jou Verwennen!

Ervaar Jouw Stralende Schoonheid bij Hair & Beauty JoLhEi!

Jouw tevredenheid is ons doel, ervaar kwaliteitsbehandelingen tegen betaalbare prijzen en voel je als herboren. Ontdek nu jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid bij Hair & Beauty JoLhEi!

Afspraak boeken Contact opnemen

Bezoek ons salon in
Heikant-Berlaar