Hair & Beauty
Hair Beauty Permanente Make-up

JoLhEi Hair & Beauty

Keratine Treatment

Herstel en Verzorging voor Jouw Haar

Ontdek de kracht van de Naturia keratinebehandeling, een intensief verzorgende en natuurlijke oplossing voor beschadigd, droog, pluizig of krullend haar. Deze behandeling vult de verloren proteïne aan, waardoor je haar weer zacht en glanzend wordt, zonder het natuurlijke krulpatroon te veranderen. Geschikt voor elk haartype, voegt deze keratinebehandeling een prachtige glans toe aan je lokken en maakt je haar gedurende 3 tot 6 maanden gemakkelijker handelbaar.

De Voordelen van Keratine Behandeling

Natuurlijk en Milieuvriendelijk: Onze keratinebehandeling is biologisch, natuurlijk, ecologisch en dierproefvrij, met 100% organische ingrediënten, vrij van kunstmatige parfums of pigmenten.

Herstelt en Verzorgt: De behandeling bevordert de haargroei, maakt je haar zachter, zorgt voor een gezond uiterlijk en versnelt het droogproces.

Handelbaarheid en Glans: Na de behandeling is je haar veel gemakkelijker te stylen, met minder pluis en een prachtige glans die blijft tot wel 6 maanden.

Haarverzorging na de Behandeling

Om het beste uit je keratinebehandeling te halen, raden we aan om parabenen- en sulfaatvrije shampoo te gebruiken. Hiermee geef je je haar de optimale verzorging na de behandeling en verleng je de duurzaamheid van het resultaat. Met de Naturia keratinebehandeling herstel je de vitaliteit van je haar op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier, zodat je met vol vertrouwen geniet van zacht, glanzend en makkelijk te hanteren haar.

Laat Ons Jou Verwennen!

Ervaar Jouw Stralende Schoonheid bij Hair & Beauty JoLhEi!

Jouw tevredenheid is ons doel, ervaar kwaliteitsbehandelingen tegen betaalbare prijzen en voel je als herboren. Ontdek nu jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid bij Hair & Beauty JoLhEi!

Afspraak boeken Contact opnemen

Bezoek ons salon in
Heikant-Berlaar