Hair & Beauty
Hair Beauty Permanente Make-up

JoLhEi Hair & Beauty

Wimpers & wenkbrauwen

Accentueer Jouw Uitstraling

Ontdek de magie van prachtige wimpers en perfect gestylde wenkbrauwen bij Hair & Beauty JoLhEi, waar we verschillende technieken aanbieden om jouw ogen te laten stralen.

LashLift: Voor een Natuurlijke Krul en Intensiteit

Met onze LashLift techniek krijgen jouw natuurlijke wimpers een prachtige krul, gevolgd door een kleuring om de intensiteit te verhogen. Deze behandeling opent je ogen en zorgt voor een langdurig resultaat zonder dat je steeds een wimperkruller hoeft te gebruiken. Ideaal voor mensen met mooie wimpers van zichzelf, met een houdbaarheid van ongeveer 6 weken.

One By One Wimpers: Natuurlijk Open Blik

Met de One By One wimperextensions wordt elke wimper individueel vastgehecht op je eigen wimpers, waardoor je een natuurlijke en open blik krijgt, zelfs vanaf het moment dat je ontwaakt. We bespreken verschillende lengtes en krulsterktes om perfect aan te sluiten bij jouw natuurlijke wimpers, met een houdbaarheid van 2-3 weken (bijwerking).

Russian Volume: Volumineuze Glamour

De Russian Volume is dé trendsetter in wimperextensions en staat voor 6D techniek, waarbij meerdere ultra dunne wimpers op één wimper worden geplaatst. Dit zorgt voor een volumineuze en glamoureuze uitstraling. Ideaal voor wie een vol effect wil, maar toch een natuurlijk resultaat wenst. De houdbaarheid is 2-3 weken (bijwerking).

Laat Ons Jou Verwennen!

Ervaar Jouw Stralende Schoonheid bij Hair & Beauty JoLhEi!

Jouw tevredenheid is ons doel, ervaar kwaliteitsbehandelingen tegen betaalbare prijzen en voel je als herboren. Ontdek nu jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid bij Hair & Beauty JoLhEi!

Afspraak boeken Contact opnemen

Bezoek ons salon in
Heikant-Berlaar