Hair & Beauty
Hair Beauty Permanente Make-up

JoLhEi Hair & Beauty

Relax

Optimaal Genieten met Huidverzorging en Gelaatsmassage

Ontdek de ultieme ontspanning en huidverzorging met onze Relax-dienst bij Hair & Beauty JoLhEi, waar we jullie verwennen met huidverbeterende verzorgingen en een heerlijke gelaatsmassage om de behandeling ook relaxerend te maken.

Basis Relax Verzorging: Focus op Ontspanning

Bij onze Basis Relax Verzorging ligt de nadruk op relaxeren en genieten. De behandeling omvat een reeks stappen, waaronder een Cleanser, Toner, Comforting Massage, Masker en Dagcrème. Laat je volledig onderdompelen in een sfeer van rust en verwennerij terwijl we je huid optimaal verzorgen en ontspannen.

Luxe Biophyto: Bekroonde Huidverzorging

Met onze Luxe Biophyto behandeling maken we gebruik van de bekroonde Biophyto-lijn voor een gezonde huid. Deze innovatieve verzorging vernieuwt de celenergie en brengt je huid in balans. Geschikt voor alle huidtypes en leeftijden, pakt het huidimperfecties aan en zorgt voor een gezonde en stralende huid. Onze specialisten zullen eerst jouw huid analyseren om de gepaste producten te gebruiken tijdens de behandeling. De Luxe Biophyto behandeling omvat Cleanser, Toner, Deepcleanser (Gel+Vapo), Peeling, Comforting Massage, Masker, Serum, Dagcrème, en Enlightening oog- en nekcrème.

Luxe Aquarenew: Hydrabrasie voor een Stralende Huid

Met onze Luxe Aquarenew behandeling voeren we hydrabrasie uit, de meest recente techniek in de esthetische technologie om de huid te polijsten, te verfijnen en te hydrateren in één behandeling. Geschikt voor verschillende huidproblemen zoals onzuivere huid, pigmentvlekken, vale huid, lijntjes en rimpels, verstopte poriën, zwarte punten, en dehydratatie. De Luxe Aquarenew behandeling bestaat uit Cleanser, Ontvetten, Hydrabrasie, Serum, Comforting Massage, Masker en Dagcrème. Ervaar de frisheid en stralende gloed van jouw huid na deze verkwikkende behandeling. Bij Hair & Beauty JoLhEi staan we klaar om jou de ultieme relaxatie en huidverzorging te bieden, zodat je met een hernieuwde energie en stralende uitstraling de wereld tegemoet treedt.

Laat Ons Jou Verwennen!

Ervaar Jouw Stralende Schoonheid bij Hair & Beauty JoLhEi!

Jouw tevredenheid is ons doel, ervaar kwaliteitsbehandelingen tegen betaalbare prijzen en voel je als herboren. Ontdek nu jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid bij Hair & Beauty JoLhEi!

Afspraak boeken Contact opnemen

Bezoek ons salon in
Heikant-Berlaar