Hair & Beauty
Hair Beauty Permanente Make-up

JoLhEi Hair & Beauty

Hairstrokes machinaal

Natuurlijke Wenkbrauwen die Langdurig Stralen

Ervaar de natuurlijke uitstraling van machinale hairstrokes bij Hair & Beauty JoLhEi. Deze geavanceerde techniek is uitermate geschikt voor het opvullen en vormgeven van jouw wenkbrauwen, en kan zelfs perfect worden gecombineerd met powderbrows voor een prachtige look.

Geschikt voor Alle Huidtypes

De uitstraling van machinale hairstrokes is vergelijkbaar met microblading, maar heeft als uniek voordeel dat het geschikt is voor alle huidtypes. Onze ervaren wenkbrauwspecialisten passen deze techniek toe met precisie en zorgvuldigheid, waardoor je prachtige wenkbrauwen krijgt die er natuurlijk uitzien en jouw gezicht moeiteloos omlijsten. De resultaten zijn langdurig en blijven weken tot maanden behouden. Bij Hair & Beauty JoLhEi hechten we veel belang aan jouw nazorg en veiligheid, daarom geven we je graag de nodige instructies voor een optimale genezing en behoud van jouw stralende wenkbrauwen.

De machinale hairstroke techniek gaat een natuurlijke uitstaling van de wenkbrauwen geven. Deze techniek is dus uitstekend geschikt ter opvulling van de natuurlijke wenkbrauwen of vormgeving ervan. Deze techniek kan ook perfect gecombineerd worden met powderbrows. De uitstraling van machinale hairstrokes is hetzelfde als een microblading op uitzondering dat dit geschikt is voor alle huidtypes.
Voor-en na verzorging Na behandeling 72 uur geen watercontact. Na behandeling 72 uur niet aan de wenkbrauwen komen. Na behandeling 72 uur geen make-up aanbrengen op de wenkbrauwen zelf. Crème smeren op de wenkbrauwen mag maar hoeft niet. Na behandeling niet zonnen of onder de zonnebank gaan (na 2 weken kan dit wel mits 2u op voorhand in te smeren met factor 50). Indien wenkbrauwen korstjes vormen tijdens de genezing deze er niet vanaf halen. Na behandeling 2 weken lang wenkbrauwen niet verven. Na behandeling 2 weken lang geen gezichtsbehandelingen (peelings, chemische behandelingen, microdermabrasie, enz…) ondergaan. Vooraf geen pijnstillers innemen. Behandeling niet laten uitvoeren onder invloed van alcohol of drugs. Na behandeling 2 weken lang niet zwemmen of naar de sauna gaan.

Laat Ons Jou Verwennen!

Ervaar Jouw Stralende Schoonheid bij Hair & Beauty JoLhEi!

Jouw tevredenheid is ons doel, ervaar kwaliteitsbehandelingen tegen betaalbare prijzen en voel je als herboren. Ontdek nu jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid bij Hair & Beauty JoLhEi!

Afspraak boeken Contact opnemen

Bezoek ons salon in
Heikant-Berlaar