Hair & Beauty
Hair Beauty Permanente Make-up

JoLhEi Hair & Beauty

Microblading

Creëer Perfecte Wenkbrauwen met Haartje voor Haartje Precisie

Ervaar de kunst van microblading, een semi permanente make-up techniek die ultradunne naaldjes in een manuele pen gebruikt om haartje voor haartje inkt in de huid te brengen en zo perfecte wenkbrauwen te creëren.

Haartje voor Haartje Gepersonaliseerde Wenkbrauwen

Bij microblading worden jouw nieuwe wenkbrauwvormen zorgvuldig gemeten, berekend en afgetekend met een potloodje op de huid, zodat je al een duidelijk beeld hebt van het resultaat dat je na de behandeling kunt verwachten. De wenkbrauwen worden voor de behandeling netjes geëpileerd met een pincet, wat bij de prijs is inbegrepen. De behandeling wordt over het algemeen als niet pijnlijk beschouwd, en we gebruiken een licht verdovende zalf om eventueel ongemak te minimaliseren. Onze getrainde specialisten beheersen de microblading techniek tot in de finesse, waardoor jouw wenkbrauwen er natuurlijk en prachtig uitzien, alsof ze van nature zo gevormd zijn.

Voor- en Naverzorging voor Langdurige Pracht

Na de microblading behandeling is het van essentieel belang om de juiste voor- en nazorg toe te passen voor een optimaal resultaat. We raden aan om de wenkbrauwen de eerste 5 dagen na de behandeling niet nat te maken en gedurende deze tijd regelmatig de voorgeschreven zalf aan te brengen. Na deze 5 dagen kunnen de wenkbrauwen in contact komen met water, maar wrijven moet worden vermeden. In de volgende 7 dagen is het belangrijk om de voorgeschreven behandeling dagelijks uit te voeren. Gedurende de eerste 2 weken zijn er enkele beperkingen, zoals het niet verven van de wenkbrauwen, geen gezichtsbehandelingen en het vermijden van zon en sauna. Volg onze voor- en nazorginstructies nauwgezet op voor een langdurige en prachtige microblading look. Bij Hair & Beauty JoLhEi streven we naar perfectie in onze diensten, zowel tijdens de behandeling als daarna voor een langdurige schoonheid.

Microblading is semi permanente make-up voor de wenkbrauwen die wordt toegepast met ultradunne naaldjes die een mesje vormen in een manuele pen. De naaldjes worden in inkt gedept en worden zo door manuele beweging haartje per haartje in de huid gebracht. Je nieuwe wenkbrauwvormen worden eerst gemeten, berekend en afgetekend op de huid door middel van een potloodje. Hierdoor kan je de vorm al duidelijk zien die je na de behandeling verkrijgt. De wenkbrauwen worden voor de behandeling netjes geëpileerd met pincet, dit zit inbegrepen in de prijs. De behandeling wordt beschouwd als niet pijnlijk en er wordt een licht verdovende zalf gebruikt voor de behandeling.
Voor- en naverzorging LET OP: Maak de wenkbrauwen de eerste 5 dagen na de behandeling niet nat. De eerste 5 dagen om de twee uur een dun laagje zalf aanbrengen die u van mij hebt gekregen. Breng dit aan door middel van een schoon wattenstaafje. 5 dagen na de behandeling mag de wenkbrauw in contact komen met water maar niet wrijven, enkel licht droogdeppen met zuivere tissue. Breng hierna via een schoon wattenstaafje een dun laagje zalf aan. In de volgende 7 dagen dient u elke dag minimaal 2 keer de bovengenoemde behandeling uit te voeren. Als u het gezicht wast pas dan op voor de wenkbrauwen, ga niet wrijven maar dep de wenkbrauwen. Na behandeling 5 dagen geen watercontact. Na behandeling 5 dagen niet aan de wenkbrauwen komen uitgezonderd de zalf aanbrengen. Na behandeling 5 dagen geen make-up aanbrengen op de wenkbrauwen zelf. Geen andere crème smeren op de wenkbrauwen. Na behandeling niet zonnen of onder de zonnebank gaan (na 2 weken kan dit wel mits 2u op voorhand in te smeren met factor 50). Indien wenkbrauwen korstjes vormen tijdens de genezing deze er niet vanaf halen. Na behandeling 2 weken lang wenkbrauwen niet verven. Na behandeling 2 weken lang geen gezichtsbehandelingen (peelings, chemische behandelingen, microdermabrasie, enz…) ondergaan. Vooraf geen pijnstillers innemen. Behandeling niet laten uitvoeren onder invloed van alcohol of drugs. Na behandeling 2 weken lang niet zwemmen of naar de sauna gaan.

Laat Ons Jou Verwennen!

Ervaar Jouw Stralende Schoonheid bij Hair & Beauty JoLhEi!

Jouw tevredenheid is ons doel, ervaar kwaliteitsbehandelingen tegen betaalbare prijzen en voel je als herboren. Ontdek nu jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid bij Hair & Beauty JoLhEi!

Afspraak boeken Contact opnemen

Bezoek ons salon in
Heikant-Berlaar